We zijn in Sint Maarten

Na drie en een halve week te hebben gevaren over de Atlantische Oceaan, zijn we dan vandaag eindelijk aangekomen in Sint Maarten. We hebben een goede overtocht gehad. Weliswaar hadden we liever iets meer wind gehad maar we mogen niet klagen. Het weer was goed en hadden geen last van grote storingen. We zijn nu kapot en onze lichamen moeten ook even bijkomen van al het geschommel. Een uitgebreider verslag doen we uiteraard weer in een vlog. Deze zal waarschijnlijk volgende week online komen maar dat laten we uiteraard via deze weg weer weten. Tot snel!

18 gedachten over “We zijn in Sint Maarten”

 1. Well done mannen ! Top prestatie hoor. Zijn benieuwd naar de verhalen en foto’s/videos. Dat wordt genieten in de Caribean ?☀️????????????

 2. Hallo jullie 2, Goed om te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen. Mooie prestatie. Fijne feestdagen en een grandioos 2019 toegewenst. ??????????✨?

  1. Dank je wel en wat nog mooier is, is dat we zijn afgevallen hahaha. Eindelijk ook eens bij Ron, grote prestatie haha. Jullie ook Fijne Feestdagen ?

 3. Hey Bikkels,
  Welkom terug op/bij land. Hele fijne feestdagen gewenst en alvast Een guten Rutsch ins Neuen Jahr!
  ☃️???

  1. Thnx! We zijn ook erg blij dat we weer aan land zijn. We lopen nog een beetje vreemd, soort stampvoetend, maar na wat rust zal ons lichaam ook weer de oude zijn. Jullie ook Fijne Feestdagen ????

 4. Goed te horen dat alles goed is gegaan met de oversteek naar het mooie tropische St. Maarten. Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een super 2019 toe. Dikke kus van ons Gertom en Jeannette

 5. Dat is een betere plek om 2018 af te sluiten!
  Lekker hoor! En fijn dat jullie veilig aan de overkant zijn gekomen!

  Geniet van de “west” en fijne jaarwisseling alvast!

  Jorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *