Sint Maarten

Na de oversteek over de Atlantische Oceaan zijn wij op 22 december 2018 aangekomen op Sint Maarten. Een eiland waar de schade van orkaan Irma nog goed te zien is. Er is naar zeggen al veel gedaan maar er moet nog heel veel gebeuren, wilt Sint Maarten er weer zo uit zien als voorheen. Het eiland is wel ideaal om inkopen te doen. Boodschappen en spullen voor de boot zijn hier volop te krijgen. Bekijk nu de video van Sint Maarten via de link. Fijne zondag nog!

Video Sint Maarten

2 antwoorden op “Sint Maarten”

  1. Hi Mannen,
    Nog steeds goed bezig hoor. Echte profi rapportages. I like the outboard bbq ??? Binnenkort onderwaterfilmpje ?? ??????Enjoy the caribean !

    1. Thnx! Gaat zeker een keer goed komen al vind ik het water nog wat koud. Blijkbaar al gewend aan de hogere temperaturen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *