Dominica

Nadat we het mooie Guadeloupe hadden bezocht, zijn we naar Dominica gevaren. Dominica staat bekend om zijn natuur en we moeten dan ook bekennen dat dit eiland enorm groen is en er ontzettend veel verschillende soorten planten en bomen groeien. Dit groeit hier allemaal goed omdat het dan ook zo vaak regent en dit is zoals velen weten niet zo ons dingetje. Dominica is van natuur prachtig maar voor ons blijft het daar dan ook bij. We hopen in ieder geval dat we toch nog iets moois van de film hebben kunnen maken en dat de video bevalt. Veel kijkplezier 😀

 

Video Guadeloupe

8 antwoorden op “Dominica”

 1. Inderdaad prachtige natuur! Fijn dat jullie daar van hebben genoten en wij door de vlog hebben kunnen meegenieten. Hartelijk dank!

  Liefs en groetjes,
  Patty-Patricia

  1. De natuur was daar mss wel het meest bijzondere. Dit komt dan ook door de vele regen die er valt en dat is dan niet ons dingetje hahaha. Thnx 😘

 2. Hoi Pirates of the Caribbean,
  Kon filmpje nu wel openen via facebook. Prachtige natuur hoor. En heerlijk die watervallen en de hot tube👌🏽Zag ik Ron aan het eind lekker swingen op de dansvloer ? Gaaf hoor. Ga door zo ! Groetjes van ons 🤗🐬☀️

  1. Je bent niet de eerste die het vroeg maar het is niet Ron 😄 Zijn stuntman wss 😂
   Gelukkig dat je de film nu wel kon zien. Thnx!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *