St Lucia

We hadden al meerdere verhalen gehoord over St Lucia en wisten vooraf niet of het wel een eiland zou zijn dat ons zou bevallen. Achteraf zijn we blij dat we dit eiland hebben gezien. Het heeft misschien niet heel veel andere dingen te bieden dan de andere eilanden maar St Lucia heeft toch wel een paar bijzonderheden. De aerial tram (kabelbaan) en de ziplines door het regenwoud, Marigot Bay en de marina met resort wat in deze baai ligt, maakten het verblijf voor ons in St Lucia meer dan de moeite waard.  Wij hebben genoten van onze tijd op het eiland en hopen dat we iets van dit moois goed hebben kunnen filmen voor jullie. Fijne zondag!

Video St Lucia

4 antwoorden op “St Lucia”

  1. Het is zeker goed gelukt om al dat moois op film te zetten.
    Ik kijk alweer uit naar de volgende.
    Nog veel plezier en geniet ervan.

    1. Dank je wel Jan! Sorry voor de late reactie, beetje druk op het moment met veel leuke dingen. Volgende week komt weer een nieuwe video, de langste tot nu toe. Groetjes daar van ons 😃

    1. Het was ook erg leuk om te doen en eens wat anders. Volgende week Bonaire, dan wat meer visjes 😉🐡🐠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *