Bonaire

Onze eerste eiland waar wij te weinig tijd voor hadden gepland. Als we aan Bonaire dachten, dan dachten we aan duiken en snorkelen. Nu we er zijn geweest weten we wel beter, Bonaire heeft veel meer te bieden. Het is zelfs een van onze favorieten eilanden tot nu toe en we gaan er zeker nog een keer terug om er voor langere tijd te verblijven. Bekijk nu de video van Bonaire middels de link hieronder en zie zelf wat Bonaire te bieden heeft.

Video Bonaire

2 antwoorden op “Bonaire”

  1. Hoi Mannen, gaaf hoor Bonaire👌🏽🤗leuk en zeer herkenbaar voor ons. Klein maar fijn en geweldig duiken en ….. inderdaad de AH !! Wat maken jullie toch een geweldige reis zo ☀️🐬🐳🥂🏖goed bezig en volhouden he. Groeten van Diana en Rob

    1. Om deze redenen hebben we dan ook besloten om in oktober er nog een keer naartoe te zeilen. We blijven dan de hele maand, lekker lang genieten ☀️🐠 Groetjes van ons 😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *