Curaçao

De video over Curaçao is online. Het eiland wat wij in 2011 al eens hadden bezocht tijdens een vakantie. Een heerlijk eiland met veel stranden en resorts. Drukker dan Bonaire maar voor de boot een goede plek om deze voor een langere tijd achter te laten. We laten de boot voor een tijdje in Curaçao op de kant staan om zo onze reis over land (en per vliegtuig) voort te zetten. Dit is dan ook voorlopig de laatste zeilvlog. We gaan uiteraard gewoon door met vloggen echter zullen ze iets anders worden dan onze zeilvlogs. Hoe weten we nog niet precies maar blijf ons volgen en je zult het vanzelf zien.

Video Curaçao

3 antwoorden op “Curaçao”

 1. Hé Benny en Ronnie,
  Het was fijn weer een nieuwe vlog te zien en de vraag die ik had is ook meteen beantwoord…… jullie gaan ook de verdere reis door met vloggen……. daar ben ik blij mee en kijk er verwachtingsvol naar uit welke vorm dat gaat krijgen. Succes mannen en mooie reis verder, dan krijgen wij mooie vlogs!
  Liefs en groeten,
  Patty

 2. Hallo luitjes, weer n ander avontuur tegemoet. Wat betreft de blogs geloof ik wel dat dat goed gaat komen. Heel veel plezier.
  Gr vanuit n warm Oers. 😁🚍

 3. Leuk Curaçao, ook herkenbaar voor mij. Mooi gemaakt en lekker muziekje. En nu even naar NLD en daarna the USA toch ? Gaaf hoor, wat een leven 🎉👌🏽Ga zo door. Groeten uit Brussel 🤗🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *